Shishe plastike enë qelqi tuba letre me mbështjellës ngjitës HMA pajisje etiketuese gjysmë automatike aplikues etiketash ngjitës me shkrirje të nxehtë

Parametri i shisheve plastike tuba letre enës qelqi HMA pajisje etiketuese me mbështjellës ngjitës. Gjatësia e përshtatshme e etiketës: 105 - 550 mm Gjerësia e aplikueshme e etiketës: 50 - 290 mm Diametri i shisheve të zbatueshme: 30 - 160 mm Lartësia e shisheve të punueshme: 50 - 320 mm Shpejtësia e etiketimit: 23 fq.8 - Saktësia e etiketimit: ±1.0mm Fuqia: 2300W Tensioni: 220v/50Hz, 110v/60Hz Pesha e makinës: rreth 260 kg Përshkrimi Është një nga të nxehtit...

Makinë etiketimi me ngjitës të shkrirë në nxehtësi të tipit linear për shishe qelqi të rrumbullakëta plastike

Parametri i makinës së etiketimit të ngjitësit të shkrirë të nxehtë Lloji i shishes: Shishe qelqi, shishe plastike Shpejtësia e produktit (b/h): 18000 Materiali i etiketës: OPP/ Film perla/letër e përbërë Gabimi i saktësisë(mm):±0.5mm Madhësia e etiketës (mm): (L) 20-300 mm (H) 10-180 mm Madhësia e shishes (mm): Diametri i jashtëmφ40-φ80 mm lartësia 30-200 mm Diametri i brendshëm i etiketës (mm): Φ150 mm Diametri i jashtëm i etiketës (mm): Φ500 mm (2 (2) volt /380-420V/trifazore fuqia opsionale(kw):9 Presioni i ngjeshur me ajër (bar) Min5.0bar Max8.0bar Konsumi i ajrit 0.2M³/minutë dimension(mm):3150L*1800W*2100H pesha(kg)2000 Përshkrimi Automatik i nxehtë ...

Makinë etiketimi me ngjitëse me tuba të lehta me dorezë druri, makina etiketimi me fshesa

Një etiketë (në dallim nga sinjalistika) është një copë letre, polimer, pëlhurë, metal ose material tjetër i ngjitur në një enë ose produkt, në të cilin shkruhet ose shtypet informacion ose simbole për produktin ose artikullin. Informacioni i printuar direkt në një enë ose artikull mund të konsiderohet gjithashtu si etiketim. Etiketat kanë shumë përdorime, duke përfshirë dhënien e informacionit për produktin...

Sistemi i etiketimit të shisheve të maskarës së buzëkuqit, makinë etiketimi me ngjitëse të përbërësve kozmetikë

Parametri i makinerisë së etiketimit të ngjitësve të përbërësve kozmetikë Shpejtësia e etiketimit Shpejtësia e etiketimit: 60 njësi/minutë Saktësia e etiketës: ± 1 mm Maks. Gjerësia e etiketës: 100 mm Maks. Gjatësia e etiketës: 300 mm Min. Gjerësia e kontejnerit: 10 mm Maks. Gjerësia e kontejnerit: 40 mm (përshtatje për: ≥ 40 mm Lartësia minimale e kontejnerit: 1 mm Lartësia maksimale e kontejnerit: 180 mm (kërkohet personalizimi për ≥ 180) Diametri i brendshëm i etiketës: φ76...

Sistemi i etiketimit gjysmë automatik të shisheve gjashtëkëndore me etiketa jo të thata me etiketa me ngjitës të thatë

Parametri i makinës së etiketimit me rrotullim Saktësia e etiketimit: ±0.2mm Shpejtësia e etiketimit: 10~25 Copë / min Dimensionet e aplikueshme (Gjatësia): 20mm~250mm Madhësia e produktit e aplikueshme (gjerësia): 20mm~150mm Përmasat e aplikueshme të etiketës 2mm~lartësi. Madhësia Gjatësia:15mm~250mm Gjerësia:15mm~150mm Diametri i brendshëm i rrotullës së etiketës: Φ76 mm Diametri më i madh i etiketës Φ280mm Dimensionet (L × W × H): 850mm×410mm×720mm Furnizimi me energji elektrike: 220V 50HZW Fuqia totale 1 Përshkrimi 0,4 ~ 0,6 Mpa...

Makinë për mbështjelljen e etiketave, pajisje gjysmë automatike kundër rrotullimit të rrotullave të filmit

Parametri i makinës për mbështjelljen e etiketave Diametri maksimal i jashtëm i etiketës :φ 300mm Bërthama e rrotullës së etiketës :φ 76mm/φ 152m/φ 300MM Gjerësia maksimale e etiketës:150m/200MM/300MM Gama e shpejtësisë lineare:20~40min/pcs 50W 50V dhe fuqia :75 kg; Pesha e paketimit: 95 KG Dimensioni: 650*550*550 mm (L*W*H) Përshkrimi Kjo makinë për mbështjelljen e etiketës është prodhuar nga PENGLAI INDUSTRIAL CORP; Kompania jonë ka fabrikën e vet dhe e specializuar në makinën e paketimit dhe mbushjes, etiketimit, paging...

Kavanoza letre të rrumbullakëta Makinë etiketimi me ngjitës të shkrirë të nxehtë me kavanoza etiketimi me sistem furnizimi me rregullim automatik

Parametri i makinës së etiketimit me ngjitës të shkrirë në nxehtësi Metoda e ushqyerjes së tubit të letrës: automatik/ Ngarkues manual Metoda e shkarkimit të tubit të letrës: shkarkues automatik Metoda e pastrimit të ngjitësit: nuk ka nevojë të pastrohet Diametri i tubit të letrës: Φ25mm-Φ130mm (tubi automatik në );Φ25-Φ150 (tub manual në ) Gjatësia e etiketës: 75mm-420mm Trashësia e etiketës: 75-128g /75-157g për metër katror Trashësia e tubit të letrës: 0,8-15mm Saktësia e etiketimit: më pak se 1,0mm Efikasiteti i prodhimit: 25-28 copë/min Ajri...

Makinë automatike etiketimi të tipit tavoline me shishe të vogla të rrumbullakëta, pajisje vetëngjitëse për mbështjelljen e etiketave

Parameri teknik i pajisjeve të etiketuesve: Kapaciteti (pc/min): 20-60 BPM Modaliteti i drejtimit: Servo motor Saktësia e etiketimit: ±1mm Shpejtësia e rripit (m/min): ≤35 Specifikimi i etiketës: ngjitëse ngjitëse, transparente ose e errët Madhësia e përshtatshme e shishes: i personalizuar Madhësia e përshtatshme e etiketës: Lartësia 20-260mm Gjatësia 25-300mm Diametri i brendshëm ose rrotulla e etiketës: 76mm(min) Diametri i jashtëm i rrotullës së etiketës: 250mm (maksimumi) Fuqia: 250w pesha: 80kg Tensioni: i personalizuar, 110V/38V/220V Madhësia e makinës:...

Makinë etiketimi me orientim të aparateve të zjarrit etiketues automatik i tipit linear

Parametrat bazë të makinës së etiketimit të orientimit të zjarrfikësve Saktësia e etiketimit: ±1mm Shpejtësia e etiketimit: 15-30 copë/min Dimensionet e aplikueshme: fuçi 5L, shishe e rrumbullakët 1,8L, zjarrfikës etj. Madhësia e etiketës së aplikueshme: Gjatësia: 20-20mm Fuqia: 20-28mm Furnizimi: 220V/50HZ/Pesha njëfazore: 185KG Madhësia e makinës (LxWxH): Rreth 1950mm x 1200mm x 1530mm Koha e dorëzimit: 30-35 ditë Përshkrimi Etiketuesi është projektuar posaçërisht për objektet e mëdha. Mund të etiketojë shishen katrore të vajit ushqimor në...

Ngjitës kabllor printoni-aplikoni makinë etiketimi të palosshme me kompjuter personal industrial

Më poshtë janë parametrat teknikë të modelit standard, kërkesat dhe funksionet e tjera të veçanta, që mund të personalizohen. Saktësia e etiketimit: ±0.2mm; Shpejtësia e etiketimit: 1500-1800PCS/H lloji me diametër të vogël teli: shpejtësia 2000P PCS/H Madhësia e produktit e aplikueshme: Lloji bazë: Diametri: 6~15mm Lloji i diametrit të vogël: 1~5mm Lloji i diametrit të madh: më shumë se 15mm duhet të personalizohet Etiketa e aplikueshme madhësia: Gjatësia: 25~210 mm Produktet jashtë këtij diapazoni duhet të...